AutoTrack.nl - Adverteren


Abonnement Autobedrijven

AutoTrack.nl is dé autosite voor nieuwe en gebruikte auto's.

Met ruim 4.600 aangesloten autobedrijven, een aanbod van ruim 180.000 auto's, gemiddeld 2,3 miljoen bezoeken per maand en uitgebreide informatie over nieuwe auto's is AutoTrack.nl dé marktleider in de online autobranche.

AutoTrack.nl zorgt voor extra verkoop en showroombezoek

AutoTrack.nl is de meest effectieve autosite van Nederland. Gemiddeld krijgen onze adverteerders 24 showroombezoeken per week, 20% komt via AutoTrack.nl. Het gemiddeld aantal verkopen per maand is 19. 22% van de verkochte auto's wordt via AutoTrack.nl gerealiseerd (Bron: klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Media Test, november 2012).

Ruim 2,3 miljoen potentiële autokopers per maand

Kiest u voor een abonnement op AutoTrack.nl dan kiest u voor groot bereik! Want een groot bereik is belangrijk. Hoe meer consumenten uw aanbod zien hoe hoger de respons én de kans op verkoop. Daarnaast is uw occasionvoorraad ook terug te vinden via een zoekmachine of via een link op onze partnersites: anwb.nl, BOVAG.nl, autovandaag.nl en de 7 online dagbladen van Wegener.

Abonnement op AutoTrack.nl

AutoTrack.nl biedt voor ieder autobedrijf een passend aanbod. AutoTrack.nl heeft een verdeling gemaakt in diverse klantgroepen, zodat u direct uw abonnement inclusief aanvullende producten kunt kiezen.

Kies hieronder uw klantgroep en bekijk uw passend aanbod!
Holdings
BOVAG Autodealers
BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven
Universele Autobedrijven

Contact?

Heeft u een vraag of wilt u een abonnement op AutoTrack.nl afsluiten? Dat kan op verschillende manieren: Voor vragen en voor het afsluiten van een abonnement kunt u:
  • Rechtstreeks contact opnemen met de Afdeling abonnementenservice van AutoTrack.nl via telefoonnummer 020 - 204 27 20
  • Een mail sturen naar abonnementen@autotrack.nl
  • Het contactformulier invullen en dan wordt er met u contact opgenomen. Dit formulier verplicht u tot niets. Aan de hand van de door u ingevulde velden, faxen wij u het originele abonnementsformulier inclusief de voorwaarden. Op het moment dat u deze fax ondertekent en retourneert start het abonnement. Binnen 24 uur kunt u vervolgens uw occasions toevoegen (al dan niet met een koppeling via een externe dataleverancier).
Hier waak ik
Partners: