AutoTrack.nl - Adverteren


Online Advertising

Nationale adverteerders

AutoTrack.nl biedt aan nationale adverteerders een uitstekend platform met diverse adverteermogelijkheden.

Brede campagne mogelijkheden

U heeft de mogelijkheid om uw campagne breed in te zetten op AutoTrack.nl door banners en/of buttons te adverteren op de site. Hiermee bereikt u een grote groep consumenten die voornamelijk geïnteresseerd is in auto's, aan auto gerelateerde onderwerpen zoals auto accessoires (navigatiesystemen etc.), autovakanties, verzekeringen, en financiële dienstverlening.

Gericht adverteren

Daarnaast is het ook mogelijk om gericht te adverteren binnen het onderdeel Occasions en/of binnen het onderdeel Nieuwe Auto's. Bijvoorbeeld bij een bepaald automerk, model of brandstof. Ook kunt u deelnemen aan één van de speciale AutoTrack.nl concepten. Dit kan door middel van een uitgebreide tekstuele en visuele vermelding van uw organisatie binnen bijvoorbeeld de rubrieken Auto financieren en AutoTrack.nl Autoverzekering.

Advies en tarieven

Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord om uw wensen voor een online campagne te vertalen naar maximaal rendement op AutoTrack.nl. Wilt u direct informatie over de mogelijkheden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Joppe de Graaf bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur – 17.30 uur op telefoonnummer 020 - 204 27 20 of per e-mail via joppe.degraaf@autotrack.nl.
Jack van Autotrack
Partners:

AutoTrack voor iOS