1.800

Audi A4 resultaten

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
Soort auto
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Audi A4


Audi A4

Eind 1994 presenteerde Audi de opvolger van de Audi 80, de A4. Een middenklasse auto die vooral de concurrentie moest aangaan met de BMW 3-serie en Mercedes C-Klasse. De A4 is het eerste model van Audi met de nieuwe modelaanduiding; van getallen naar een letter-cijfercombinatie. De kwaliteit van bouwen verbeterde aanzienlijk en het imago groeide dichter naar dat van zijn belangrijkste concurrenten toe.

A4 Avant

Inmiddels had Audi met de introductie van de A6 en A8 zichzelf definitief als ‘premium merk’ neergezet en de totaal vernieuwde Audi A4 paste uitstekend in dit plaatje. In 1996 voegde Audi een station-variant aan de modellenlijn toe, de A4 Avant. Deze generatie A4 was het eerste model binnen de Volkswagen Groep die voorzien kon worden van een Tiptronic-transmissie, een 5-traps automatische versnellingsbak die ook met de hand bediend kan worden. Een techniek die door Porsche ontwikkeld was. Daarnaast kon de A4 ook voorzien worden van de quattro vierwielaandrijving.

Audi Allroad

Op basis van de A4 zijn nog meerder varianten op de markt, zoals een cabriolet en de Allroad. De Audi Allroad is een cross-over op basis van de A4 Avant. Een opvallende auto met grotere bodemvrijheid, grotere spoorbreedte en opvallende bumpers en grille.

De grote diversiteit aan (sportieve) benzine- en dieselmotoren en de populaire Avant hebben in grote mate bijgedragen aan het succes van deze sportieve, doch zakelijke Audi.

Zakelijk en sportief

Bent u op zoek naar een auto die zakelijk en sportief combineert? Autotrack.nl heeft een zeer uitgebreid en actueel tweedehands aanbod van de Audi A4-modellen. Heeft u een Audi A4 gevonden? Lees dan ook het testverslag en de technische gegevens. Of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Audi. Als u op zoek bent naar een Audi die u wat meer zekerheid biedt overweeg dan een Audi occasion die wordt aangeboden met het Audi Selectie :plus-label, BOVAG-garantie en Nationale Auto Pas.
Partners:

AutoTrack voor iOS