1.055

Ford C-Max resultaten

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
Soort auto
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Ford C-Max


Sinds 2003 levert Ford de midi-MPV met de naam C-Max. De C-Max heeft de Ford Focus als basis en droeg de eerste jaren dan ook de naam Focus C-Max. Die aanduiding heeft Ford na de facelift in 2007 laten vallen.

Facelift 2007

De Ford C-Max krijgt in 2007 naast de naamswijziging ook enkele uiterlijke retouches mee. Zo wordt er onder meer chroom in de grille en boven de kentekenplaat geplaatst. Ook krijgen de wielen een nieuw ontwerp en wordt ook de Powershift transmissie uit de Focus aan het programma toegevoegd. Deze heeft een dubbele koppeling, net zoals de DSG-bak van Volkswagen. Ford levert voor de C-Max een serie viercilinder benzine- en dieselmotoren.

Motorenaanbod

Het motorenaanbod voor de Ford C-Max bestaat uit drie benzinemotoren en vier diesels. Het instapmodel beschikt over een 1.6 liter met een vermogen van 100 pk. Daarna komt een 1.8 liter motor met 125 pk. De meest krachtige motor is de 2.0 liter met een vermogen van maar liefst 145 pk.

Daarnaast is de Ford C-Max leverbaar met vier verschillende dieselmotoren. De meest zuinige van die vier is een 1.6 liter met een vermogen van 90 pk. Hierna komt een 1.6 TDCi motor (dus met directe inspuiting) met een vermogen van 109 pk. Daarna volgt een 2.0 dieselmotor met nagenoeg hetzelfde vermogen (110 pk), maar is wel verkrijgbaar met een PowerShift automaat. De meest krachtige motor is de 2.0 liter diesel met een vermogen van 136 pk.

Tweede generatie Ford C-Max

Vanaf de lancering van de Ford-C-Max is er enkel een versie met vijf zitplaatsen leverbaar. In 2010 komt daar verandering in, want Ford presenteert dan twee verschillende versies. Aan de ene kant een sportievere C-Max met vijf zitplaatsen, daarnaast een grotere editie met plek voor zeven endie bovendien voorzien is van schuifdeuren. Laatstgenoemde krijgt de naam Grand C Max mee.

Bent u op zoek naar een Ford C-Max?

Bent u in de markt voor een goede midi-MPV voor een aantrekkelijk bedrag? Autotrack.nl heeft een divers en actueel aanbod van de verschillende tweedehands Ford C-Max-modellen.

Heeft u al een Ford C-Max gevonden die voldoet aan uw wensen, neem dan ook het testverslag en de technische gegevens goed door, of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Ford. Als u nog op zoek bent naar een betrouwbare C-Max, overweeg dan een occasion die wordt aangeboden met het Ford A1 collectie label, BOVAG-garantie en de Nationale Autopas. Zo zorgt u dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud en reparaties voor Ford C-Max

Bent u benieuwd naar te verwachten reparaties en/of onderhoud voor een Ford C-Max? Lees dan hier meer informatie over Ford C-Max onderhoud.
Partners:

AutoTrack voor iOS