553

Opel Vivaro resultaten

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
Soort auto
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Opel Vivaro


De Opel Vivaro is een minibus die sinds 2001 op de markt actief is. De middelgrote bestelauto is ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen Renault en General motors, het moederbedrijf van Opel. Hierdoor is de Opel Vivaro identiek aan de Renault Trafic en Nissan Primastar. Er is hier namelijk sprake van badge-engineering, waarbij meerdere producenten samen één product ontwikkelen dat wel onder alle merken wordt verkocht.

De Opel Vivaro is de opvolger van de Opel Arena en daarmee de enige minibus die Opel in het assortiment heeft.

Voordelen Opel Vivaro

De Opel Vivaro is voornamelijk succesvol in de bedrijfsbranche. De bestelbus is dan ook vooral handig voor het vervoeren van goederen. Denkt u hierbij aan materiaal en gereedschap voor bedrijven of bijvoorbeeld aan verhuizingen.
Het grootste model van de Vivaro heeft een lengte van 518 cm en een hoogte van 249 cm. Dankzij het slimme ontwerp met een maximaal vlakke laadvloer neemt de bestelauto bovendien elk soort lading zonder problemen mee. Verder is de Opel Vivaro op een ergonomisch verantwoorde wijze ingericht, waaruit blijkt dat ook aan de gezondheid van de gebruiker is gedacht.

Techniek en motoren

Voor de Opel Vivaro wordt de keuze uit vier verschillende motoren geboden. De Vivaro is beschikbaar met een sterke 2.0 16V benzinemotor met een vermogen van 120 pk, maar logischerwijs is het aanbod van diesels een stuk ruimer. Met twee 2.0 dCi motoren met vermogens van 90 pk en 115 pk en een 2.5 dCi met een vermogen van 150 pk is ook de keuzeruimte aanzienlijk. Ook zijn alle edities uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen.

Op zoek naar een Opel Vivaro?

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen die waar voor uw geld biedt? Autotrack.nl heeft een uitgebreid en actueel aanbod van de verschillende Opel Vivaro-modellen.
Heeft u de perfecte Opel occasion al gevonden? Lees dan het testverslag goed door en bekijk de technische gegevens, of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Opel.

Als u nog op zoek bent naar een betrouwbare Opel Vivaro, overweeg dan een occasion die wordt aangeboden met het G2 label, BOVAG-garantie en Nationale Autopas.

Inschatting van onderhoud voor de Opel Vivaro

Wanneer u benieuwd bent naar een inschatting van de kosten van reparaties en onderhoud voor een Opel Vivaro, kijk dan hier voor meer informatie overOpel Vivaro onderhoud.
Partners:

AutoTrack voor iOS