1.214

Peugeot 107 resultaten

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
Soort auto
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Peugeot 107


De Peugeot 107 is een zuinige, compacte stadsauto die in 2005 op de markt is gekomen. Het is de opvolger van het 106-model, waarvan de productie in 2003 is stopgezet. De Peugeot 107 is het goedkoopste model en bevindt zich in de miniklasse van het Franse autobedrijf. Het is een ideale auto voor in de stad en behoort tot het A-segment, waarbinnen de kleinste en goedkoopste auto’s vallen. Perfect voor als u op zoek bent naar een voordelige auto zonder poespas.

Samenwerking met Toyota en Citroën

De Peugeot 107 is door het Franse merk ontwikkeld in samenwerking met Toyota en Citroën. Deze merken produceren dan ook modellen met een sterke gelijkenis, respectievelijk de Aygo en de C1.De technische aspecten van deze modellen zijn hetzelfde, alleen op het gebied van vormgeving en uitvoering zijn de auto’s verschillend. In 2009 onderging de Peugeot 107 een kleine opknapbeurt waarbij met name de velgen, het interieur en de voorbumper sterk zijn aangepakt. Ook de motor werd verbeterd, waardoor het benzineverbruik daalde tot een gemiddelde van 4,5 liter (per 100 kilometer).

Best verkochte model

Het populaire Peugeot model 107, dat sinds 2014 in de Peugeot 108 een waardige opvolger heeft, was de afgelopen jaren een van de best verkochte modellen van het Franse automerk. Peugeot 107 occasions zijn nog altijd in trek, zowel in 3- als 5-deurs uitvoering. Vanwege de lage CO2 uitstoot van 103 gram per kilometer is de Peugeot 107 ook nog eens een zuinig model.

Aanbod Peugeot 107 occasions

Bent u op zoek naar een goedkope stadsauto? Autotrack.nl biedt u een ruime keuze aan diverse Peugeot 107 modellen. Heeft u al een Peugeot 107 occasion gevonden die aan uw wensen voldoet, neem dan ook het testverslag en de technische gegevens goed door. Of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Peugeot 107. Als u op zoek bent naar een Peugeot 107 die u zekerheid biedt, overweeg dan een Peugeot 107 occasion die wordt aangeboden met het Peugeot Leeuwekeur label, BOVAG-garantie en Nationale Auto Pas.

Onderhoud en reparaties voor Peugeot 107

Bent u benieuwd naar te verwachten reparaties en/of onderhoud voor een Peugeot 107? Lees dan hier meer informatie over Peugeot 107 onderhoud.
Partners:

AutoTrack voor iOS