533

Volkswagen Tiguan resultaten

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
Soort auto
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Volkswagen Tiguan


De Volkswagen Tiguan is naast de Touareg – Volkswagens grotere SUV – een iets compacter model van het Duitse merk. Deze sympathieke Sports Utility Vehicle is er met een nieuwprijs vanaf 31.790 euro in combinatie met een 1,4 liter viercilinder. De Tiguan is sinds eind 2007 op de markt.

Techniek en uitrusting

Hoewel de motorinhoud misschien anders doet vermoeden, brengt deze 16-klepper – mede dankzij directe inspuiting – een vermogen van maar liefst 150 pk aan de voorwielen. In de meer luxe versies krijgt de Tiguan overigens standaard vierwielaandrijving en is hij ook met een automatische zesbak uit te rusten. Alternatieve krachtbronnen zijn de 2.0 TFSI (met 170 of 200 pk) en de 2.0 TDI (140 of 170 pk).

Een tweedehands Tiguan

In het zeer uitgebreide tweedehands aanbod van de Volkswagen Tiguan vindt u altijd een auto die voldoet aan uw behoeften. Via ‘uitgebreid occasions zoeken’ kunt u alle wensen opgeven waar uw gebruikte Tiguan aan moet voldoen. Heeft u een Volkswagen Tiguan occasion gevonden die aan uw wensen voldoet, lees dan ook het testverslag en de technische gegevens. Of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Volkswagen Tiguan.

Een ruime, betrouwbare Volkswagen

Als automobilist wilt u altijd een betrouwbare auto. Autotrack.nl heeft dan ook een ruim aanbod van Volkswagen Tiguan occasions die worden aangeboden met het Volkswagen Voorkeurselectie label (DasWeltAuto), BOVAG-garantie en Nationale Auto Pas. De gehele geschiedenis van de Tiguan is dan bekend en omvat zowel de aflevering- als de onderhoudsgegevens. Hiermee worden verrassingen voorkomen.

Onderhoud en reparaties voor Volkswagen Tiguan

Bent u benieuwd naar te verwachten reparaties en/of onderhoud voor een Volkswagen Tiguan? Lees dan hier meer informatie over Volkswagen Tiguan onderhoud.
Partners:

AutoTrack voor iOS