914

Volkswagen Touran resultaten

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
Soort auto
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Volkswagen Touran


De Touran werd in 2003 geïntroduceerd en vult als midi-MPV, een voertuig dat voor meerdere toepassingen gebruikt kan worden, het gat tussen de Golf Plus en de Sharan. Met de Touran gaat Volkswagen de strijd aan met andere populaire MPV's zoals de Renault Scénic en de Opel Zafira.

Techniek en duurzaamheid

De Touran is gebouwd op het onderstel van de Golf V en is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen. De ruimte is variabel in te delen en met veel aandacht voor veiligheid en comfort is de Touran een sterkte factor binnen het modellengamma van Volkswagen. De Touran is verkrijgbaar in diverse uitrustingsniveaus en met diverse milieuvriendelijke benzine- en dieselmotoren, zoals de BlueMotion. Mede door nieuwe motoren zal de nieuwste Touran tot 19% zuiniger rijden. Ook is de Touran verkrijgbaar als EcoFuel-uitvoering waarmee op aardgas of groen gas gereden kan worden.

Veelzijdige familieauto

De Volkswagen Touran is bij uitstek geschikt als familieauto. Zoals hierboven vermeld heeft de Touran ruimte voor 5 of 7 personen. Op de tweede rij is de middelste zitplaats eenvoudig om te klappen tot een tafel. Erg handig en comfortabel voor de passagiers achterin tijdens een lange reis. daarnaast is het mogelijk om een vlakke laadvloer te creëren, door de achterste zitplaatsen om te klappen. Zo ontstaat er een familiewagen die niet onderdoet voor een bestelauto.

Uitgebreid aanbod

Zoekt u een ruime gezinsauto of een heerlijke reiswagen? Autotrack.nl heeft een zeer uitgebreid en actueel tweedehands aanbod van de Volkswagen Touran. Heeft u een Volkswagen Touran gevonden? Lees dan ook het testverslag en de technische gegevens. Of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Volkswagen. Let vooral op de Volkswagen occasions die worden aangeboden met het DasWeltAuto-label, BOVAG-garantie en Nationale Auto Pas, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud en reparaties voor Volkswagen Touran

Bent u benieuwd naar te verwachten reparaties en/of onderhoud voor een Volkswagen Touran? Lees dan hier meer informatie over Volkswagen Touran onderhoud.
Partners:

AutoTrack voor iOS