778

Volkswagen Touran occasions

Toegepaste zoekcriteria:


Filter op:

Alles wissen
»

» » »
»

Carrosserievorm

Garantie

Brandstof

Transmissie

Kleur

Voertuigcategorie

Verbruik

Interieur

Exterieur

Veiligheid

Aantal deuren

Aantal zitplaatsenUitgebreid zoeken

Historie Volkswagen Touran


Volkswagen Touran

De Touran wordt in 2003 geïntroduceerd en vult als midi-MPV het gat tussen de Golf Plus en de Sharan. Daarnaast gaat Volkswagen met de Touran de strijd aan met de populaire MPV's, zoals de Renault Scénic en de Opel Zafira.

De Touran is gebouwd op het onderstel van de Golf V en is verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen. De ruimte is variabel in te delen en met veel aandacht voor veiligheid en comfort is de Touran een sterkte factor binnen het modellengamma van Volkswagen. De Touran is verkrijgbaar in diverse uitrustingsniveau's en met diverse milieuvriendelijke benzine- en dieselmotoren, zoals de BlueMotion. Ook is de Touran verkrijgbaar als EcoFuel-uitvoering waarmee op aardgas of groen gas gereden kan worden.

Zoekt u een ruime gezinsauto of een heerlijke reiswagen? Autotrack.nl heeft een zeer uitgebreid en actueel tweedehands aanbod van de Volkswagen Touran. Heeft u een Volkswagen Touran gevonden? Lees dan ook het testverslag en de technische gegevens. Of bereken direct de wegenbelasting voor uw tweedehands Volkswagen. Als u op zoek bent naar een Volkswagen die u wat meer zekerheid biedt overweeg dan een Volkswagen occasion die wordt aangeboden met het DasWeltAuto-label, BOVAG-garantie en Nationale Auto Pas.
Partners:

AutoTrack voor iOS