Auto Wientjes B.V.

Auto Wientjes B.V. beoordelingen

Beoordelingen Scores:
  • Deskundigheid 8.9
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.7
  • Nazorg / service 8.9
8.8
In samenwerking met: Klantenvertellen logo

Bekijk onze beoordelingen

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Amsterdam

Hartstikke goede service, ze staan altijd direct voor je klaar. Auto Wientjes is een aanrader om je auto te laten repareren / te kopen. Tevens super leuk personeel altijd aardig en helpen je met alles

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 10.0

Een auto gekocht in het kleine segment. Uitstekende service van Harjo en de auto is erg netjes afgeleverd. Naast informatie over de gekozen auto kregen we ook informatie over de markt en waar we, bij een eventuele andere garage, op zouden moeten letten. Al met al erg tevreden.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0

Wij hebben een auto gekocht bij Wientjes. Het was een feestje: van Joey die de auto kwam brengen voor een proefrit tot aan de bloemen in de showroom toen we hem kwamen ophalen. Alleen maar positieve ervaringen. Mijn complimenten voor de heel Prettige service.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Elst

Prima geholpen en zeer tevreden met de uitvoering van het onderhoud aan de motor van mijn VW Golf. Uitstekende service!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Onlangs een gebruikte Fiat gekocht, zeer positief over de gang van zaken.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Fijn geholpen, prima service en vriendelijke verkopers.

  • Deskundigheid 2.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 5.0
  • Nazorg / service 2.0

Ik heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Communicatie met de klant, zowel onderling is om van te huilen. Grote beurt en apk half uitgevoerd. De auto was zelfs niet in staat om mij thuis te brengen. Ook word er amper verantwoordelijkheid genomen bij fouten die zijn gemaakt Al met al geen aanrader om uw auto hier te kopen noch te laten keuren.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Ik heb passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar.ik kreeg een goede inruilprijs...sindsdien heb ik mijn auto daar in onderhoud en ook mijn winterbanden in bewaring. Het is een erg prettig bedrijf. de garage levert perfecte service , ik kan altijd terecht voor ook kleine dingen en dan kijkt Pim even wat er scheelt...heel prettig. Ik blijf hier zeker klant na veel vervelende ervaringen bij andere garage\'s..dus ik kan Wientjes echt aanraden.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0

Heel fijn geholpen, heel vriendelijk personeel! Top service!!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Den Haag

Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Auto gekocht in 2016. Waterpomp gaf in januari de geest (review Jan 2018). Kreeg vandaag te horen dat ik de kosten van de waterpomp terugkrijg, ondanks dat reparatie niet bij Wientjes is uitgevoerd. Mooi meegedacht en opgelost.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Ik heb hier een volkswagen passat cc 2008 2.0 TSI executive gekocht zeer tevreden over de auto kleine reparaties werden goed verholpen en afspraak is afspraak dit is de 2e auto die ik hier heb aangeschaft en zal het bedrijf ook zeker aanraden de service is top

  • Deskundigheid 6.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 6.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

\\\"April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht. \ \ Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad. Update 18-1: Contact gehad met Wientjes. Blijkt dat er nog garantie zit op de waterpomp. Er wordt gekeken naar een oplossing, ondanks dat de reparatie extern is gedaan. Positieve wending, review wordt vervolgd.

  • Deskundigheid 5.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 5.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht. Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten. Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Na bijna 10 jaar klant bij Wientjes ben ik zeer tevreden over. Door de vakkennis in de werkplaats en de persoonlijke benadering door iedereen is altijd alles goed opgelost.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 7.0
  • Woonplaats uit Utrecht

Positieve ervaring, zeer snelle service en nette aflevering van de auto. Aandachtspunt is het feit dat ik mijn auto via Mijn Autocoach heb aangekocht, waarbij tijdens de afspraak bleek dat de auto die ik op het oog had al verkocht had. Hier had Auto Wientjes geen melding van gemaakt bij Mijn Autocoach.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Emmeloord

In mijn vorige beoordeling heb ik te kennen gegeven dat ik mij afvroeg waarom een auto met een kapotte achterruitenwisser door de apk keuring komt. Nu kreeg ik net te horen dat dit geen afkeuringspunt is, vandaar deze rectificatie. Het was wel netter geweest als de ruitenwisser zou zijn vervangen.

  • Deskundigheid 7.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 7.0
  • Nazorg / service 3.0
  • Woonplaats uit Emmeloord

Vorige week een tweedehands Suzuki Swift gekocht, een mooie auto voor een nette prijs. Alleen jammer dat ik toen ik de achterruitwisser wilde gebruiken er geen rubber meer aan de wisser zat. Ik heb een nieuwe ruitenwisser moeten aanschaffen. Ik vraag mij af waarom dit tijdens de apk keuring niet is ontdekt en de auto ondanks een steekproef goedgekeurd is, vreemd!!!

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Vriendelijke en vlotte service. Meedenkend en probleemoplossend.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Er prettige benadering van de klant. Er is mij goed geadviseerd. Proefritten maken was geen enkele moeite. Ik kon op elk moment binnen lopen.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Zutphen

Komt de afspraken correct na, vlotte persoonlijke service. Men reageert wel traag of niet op mail, dus als je een auto ziet van je keuze, bellen of direct bezoeken maar niet mailen. Anders loop je het risico dat hij al weg is. Goede prijzen.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Zutphen

Komt de afspraken correct na, vlotte persoonlijke service. Men reageert wel traag of niet op mail, dus als je een auto ziet van je keuze, bellen of direct bezoeken maar niet mailen. Anders loop je het risico dat hij al weg is. Goede prijzen.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0

Goede en snelle service. Erg klantvriendelijk

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 0.0
  • Nazorg / service 9.0

Nu 2 keer geweest wegens een storing. Super service, vriendelijk personeel. Geen gedoe over terugkomen maar gelijk geholpen.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit zevenaar

goede service

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Heemskerk

Ik zou er zo weer een auto kopen! 15 maart 2017 een tweedehands Hyundai Tucson gekocht voor een zeer redelijke prijs,scherper dan alle andere die ik op gaspedaal.nl ben tegengekomen en met betere voorwaarden. een mooie prijs voor mijn Citroen Picasso gekregen die ik bij hun kon inruilen. Eddy en zijn collega waren meedenkend over garanties en het verzekeren van de auto + een top service mbt het na sluitingstijd aanwezig willen zijn om een proefrit te maken op vrijdagavond! aangezien ik uit Heemskerk kom was ik daar heel erg te spreken over. Een heel net bedrijf met eerlijke en vriendelijke mensen in dienst. zeker een aanrader.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Almere

Top caddy gekocht alles wat we afgesproken hadden was gedaan

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Uitstekende service..Ook buiten kantoortijden.. Tijd en moeite.. Geen enkel bezwaar.. Meedenken, advisering en alle ruimte voor mij als klant Heel blij met de aankoop van een hele fraaie Audi A6..

  • Deskundigheid 0.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 0.0
  • Nazorg / service 0.0
  • Woonplaats uit Staphorst

Wie werkt maakt fouten, maar de fouten toegeven doen ze ook. Bij deze excuses aanvaard, en bedankt voor het presentje (dat was niet nodig geweest, maar super) !

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Deze week bij Wientjes voor vervangen van remblokken en riemschijven geweest. Mij auto maakte ineens zoveel herrie met remmen dat ik spontaan ben doorgereden naar Wientjes. Ik werd vriendelijk aan de receptie verwelkomt en met koffie verwend. De medewerker van de werkplaats gaf me later in de werkplaats een helder uitleg van het probleem en een prijsindicatie. Ik ben al jarenlang klant bij Wientjes en dat zal ik zeker blijven. Deskundige en vriendelijke medewerkers daar bij Wientjes en de prijs is ook altijd scherp. Helemaal top dus 👍

  • Deskundigheid 7.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 7.0
  • Nazorg / service 6.0
  • Woonplaats uit Staphorst

We hebben een ford focus gekocht. 30-12-2016 opgehaald alles naar tevredenheid afgerond stapten we in de auto . De snelweg op bij apeldoorn stond er op de display nog 2 kilometer te rijden en dan maar hopen dat je een tankstation kan halen .ZEER SLECHTE SERVICE terwijl we met de proefrit hadden aangegeven dat de tank bijna leeg was,en als de koop doorging wel even iets bijgetankt moest worden zodat we niet bij de eerste pomp moesten tanken.Jammer want de auto was voor de rest netjes afgeleverd

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Heteren

Wij hebben een Ford Focus gekocht bij auto Wientjes. Door Harjo zijn wij geweldig begeleid bij de aankoop. Alle handelingen en info werden duidelijk beschreven. Harjo is een prettige verkoper die alles open en eerlijk voordraagt en ook in oplossingen denkt. Hoe de auto is moet nog blijken maar gezien de service en klantvriendelijkheid kunnen we dan altijd aankloppen bij deze garage. Bedankt!

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0

Top service na een aankoop auto elders heeft Pim netjes en goed bekeken helemaal.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Hardenberg

Nette mensen, aanbod ziet er strak uit en je word netjes geholpen, er word niks aangesmeerd en je krijgt goeie tips mee. Kortom top!!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Delft

Mooie deal voor een mooie wagen gemaakt. Bij aflevering stond hij netjes gewassen klaar.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Een hele leuke VW Polo gekocht bij Wientjes! Goede service, eerlijk advies en handige tips. Kortom, een bedrijf dat ik iedereen aanraad.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Utrecht

Top bedrijf goede service afgelopen week BMW gekocht! kortom goed geholpen Door de medewerkers.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Zeker goeie service., goeie koffie ook en uiterst behulpzaam

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Wesepe

Afgelopen Zaterdag een occasion gekocht bij Auto Wientjes in Apeldoorn. Op prettige wijze geholpen door de verkoper. Omdat ik de auto direct wilde meenemen werd terplekke een achterlamp met een barstje vervangen, ook netjes tekst en uitleg gekregen over onderhouds interval en verzekering. Mooie occasion gekocht voor een nette prijs en een plezierige ervaring. Aanrader!

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Ontzettend goed meegedacht met kopen van een auto. Super geholpen. Ben er erg blij mee. Topbedrijf, al jaren lang trouwe klant.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Estland

Vandaag mijn Range Rover opgehaald . Deze ´blind´ gekocht vanuit het buitenland. De auto was zoals Harjo Veld hem had omschreven. Dit is de 2e Range Rover die ik hier koop, en weer een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het enige minpuntje was, dat ze zo´n 5 liter brandstof hadden bijgevuld, maar daarbij hadden ze de brandstof beveiliging hadden ingeschakeld. Voor de rest, auto netjes gewassen, schoon afgeleverd, en keurig volgens het boekje. Top in mijn beleving.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Prima service,vriendelijk en professioneel. En bij het ophalen na APK en onderhoudsbeurt stond de auto brandschoon op ons te wachten! Top! 25-5-2016

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Zutphen

  • Deskundigheid 2.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 1.0
  • Nazorg / service 5.0
  • Woonplaats uit Zutphen

Slechte ervaring. Vandaag naar binnen gelopen wegens intresse in een BMW X3 wat hier te koop staat aangeboden. Na de auto te hebben bekeken gevraagd of ze aan inruil doen, dit was het geval. De verkoper is mijn auto gaan beoordelen en na mijn mening veeel te laag ingeschat. De bmw die ik wil inruilen heeft ten opzicht van de X3 100 000km minder gelopen, is 2 jaar jonger en is bijna vol opties. Onze auto is in nieuwstaat wat de x3 absoluut niet was. (Lees steenslag en dergelijk) De verkoper schatte de waarde van mijn huidige bmw op 6000 euro waar andere bedrijven waar ik ook geweest ben hem op 9000 euro schatten. Kortom .. hier zet ik geen stap meer naar binnen.

  • Deskundigheid 0.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Nijmegen

Correct geholpen bij aanschaf gebruikte Insignia

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Ik heb een Mercedes SLK voor diverse werkzaamheden laten herstellen etc. Dit is alles tot grote tevredenheid gebeurd. Wat een absoluut pluspunt is de de communicatie en de vakbekwaamheid. Men denkt zelf met je mee en geven topadvies.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Auto gekocht waar (per abuis) toch geen cruise control in zat. Direct besteld en geplaatst. Goede service!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Laren (gld.)

Prettig ontvangen. Betrouwbare verkoper. En alles netjes afgeleverd volgens afspraak. Kortom zeer tevreden met de aankoop van de Volkswagen Polo!

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Rotterdam

We hebben ge\'googled voor een Ford Focus en hierbij gelet op kwaliteit-prijsverhouding. Auto Wientjes had de beste kwaliteit-prijsverhouding (prijs icm kilometerteller/leeftijd). De positieve reviews van andere mensen hebben ons over de streep getrokken om eens te gaan kijken in Apeldoorn. En inderdaad, de auto is prachtig, de ontvangst zeer vriendelijk en de prijs zeer redelijk. De papieren afwikkeling verliep vlot en deskundig. Tot onze verrassing was de auto ook nog extra gepoetst bij het afhalen en kregen we nieuwe automatten. Plus een goede prijs voor onze oude auto. Wat mij betreft kon het niet beter allemaal. Ik beveel Auto Wientjes van harte aan!

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Neede

Voor de toekomstige klant / auto aankoop van een auto bij auto Wientjes Na bijna een maand geleden een Volvo V50 te hebben gekocht bij auto Wientjes kan ik tot nu toe zeggen dat ik een goede aankoop heb gedaan. Naar dat ik deze auto had gezien via marktplaats ben ik gaan bellen met het bedrijf en heb toen een medewerker aan de telefoon gehad met de naar Harjo Veld en gevraagd in welke staat de auto was hij heeft toen mij een eerlijk antwoordt gegeven want toen ik bij auto Wientjes aan kwam had hij er niets over gelogen dat maak je zelden mee! Naar aantal dagen de auto opgehaald en ze hadden er zelf nog ruim voldoende diesel ingedaan om van apeldoorn naar neede te komen. Kortom naar mijn mening bij deze aankoop een goed, keurig en eerlijk bedrijf. Mvg K. Schippers

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit NIJMEGEN

Ik heb onlangs een Lexus ct200H gekocht bij Wientjes en ben tevreden met de eerlijke en goede behandeling die ik heb gekregen. Ondanks het feit dat ik in eerste instantie een beetje schrok van alle \"bijzondere\" handelaren die er op het terrein auto\'s aan het opkopen waren, heb ik toch vertrouwen gehad in de garage. Omdat ik een tweedehands heb gekocht zaten er de nodige gebruikerssporen op de auto. Bij afleveren bleken de waar mogelijk de sporen en een deuk in de bumper weggewerkt. Was niet afgesproken, maar wel gedaan. Goede service en meer dan beloofd, was ik blij mee. Verder geen onduidelijkheden en alle afspraken nagekomen. In de onderhandeling een keer gevraagd om een laatste bod, dat was scherp en meteen ook het eindresultaat. Geen onnodig gedoe dus, dat is tenminste duidelijk. Ik durf anderen daarom aan te raden om een auto te kopen bij Wientjes.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Almelo

Ongeveer een half haar geleden hebben wij een gebruikte golf variant aangeschaft, hierbij zijn wij goed geholpen door Harjo Veld. Een erg fijne auto waar we erg blij mee waren. Helaas is deze onlangs gestolen. ik heb Harjo gebeld om te vragen of er een vergelijkbare auto beschikbaar was. Dit was niet het geval niet maar tijdens een persoonlijk gesprek gaf Harjo wat alternatieven aan of er zou naar een vergelijkbare auto gezocht kunnen worden. Onze keus is toen op een mooie Toyota Prius gevallen. De auto zou na een aflever beurt op dinsdag opgehaald kunnen worden. Vrijdagavond ben ik gebeld door Harjo dat de auto klaar was en op zaterdag al opgehaald kon worden. U zult begrijpen dat dit zeer welkom was voor ons als gezin met twee kleine kinderen om na de diefstal van ons andere auto de auto eerder geleverd te krijgen dan afgesproken. Erg goede service en wij komen hier zeker terug om weer een auto te kopen. Klantvriendelijkheid en service hebben we gemerkt, staat hier voorop, en zeker medewerker Harjo Veld verdiend een dikke pluim!!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Het personeel is deskundig en klantvriendelijk. Ze communiceren op een heldere en duidelijke manier over wat er met de auto aan de hand is en hoe ze het e.e.a. aanpakken. Het is een no nonsense bedrijf dat zich in de loop der jaren bewezen heeft.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Nieuwegein

Ik ben zeer goed geholpen door team-Wienstjes. Iedereen weet waar die mee bezig is. Kwaliteit, service, prijs ++++++

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

De aanschaf van een MB c180 werd door verkoopadviseur Harjo Veld correct afgewikkeld . Extra complimenten team Auto Wientjes voor de aflevering van deze auto !!!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Super goed geholpen en mega prettige personeels leden. Ik bracht normaliter mijn BMW 525 D Touring altijd naar de dealer zelf voor onderhoud naar diverse vervelende ervaringen was ik hier helemaal klaar mee en ben ik naar Wientjes gestapt om mijn auto in onderhoud te nemen. Blij verrast met de eerste lage factuur en een schone gewassen auto reed ik weer weg. Echt TOP! Hier kom ik zeer zeker weer terug....

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Langsgeweest voor de gratis aircocheck. Werd meteen geholpen, daarna de airco af laten vullen en een band gewisseld. Vriendelijke medewerkers, er wordt netjes overlegd vooraf over de prijs, die overigens alleszins acceptabel is. Fijne professionele garage.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Voorburg

Wij hebben een elektrische auto gekocht bij Auto Wientjes. Het betreft een omgebouwde Golf Variant die van de lease afkomstig is. We zijn prettig geholpen door Harjo Veld. Het was duidelijk dat hij net als wij interesse heeft in de mogelijkheden van elektrische auto\'s. Echt een aanrader om via dit bedrijf een elektrische auto te kopen!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Harjo Veld heeft goede service verleend bij de aanschaf van onze Prius occasion, en ons vele malen geduldig, prettig en deskundig te woord gestaan, en is ook na aanschaf niet te beroerd om ons te helpen met onze vragen, bijvoorbeeld het zoeken naar een geschikt fietsenrek. Fijn om zo zaken te doen, wij blijven klant!

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Klantvriendelijk, en servicegericht; na een beurt stond mijn auto gewassen en wel klaar! Tot nu toe geen enkele klacht en zeer tevreden!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Vandaag langs geweest ivm een rumoerige airco. Gelijk gehoplen en na bijvullen/verversen van het koelmiddel is het weer stil in de auto. Bedankt voor de snelle service.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Gorredijk

Begin April hier een ex-lease auto gekocht, met inruil van mijn oude auto. Fijn geholpen door Dhr. Wientjes zelf, die op zaterdag nog wel eens bij springt. Bij afhalen auto, was alles wat afgesproken was om aan de auto uit te voeren, zoals beurt en andere banden, prima gedaan. Tevens de garantie papieren al thuis ontvangen. Een erg goede ervaring.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

al jaren hier onze auto\"s in onderhoud tot volle tevredenheid, verre gaande service. Nu aanschaf gebruikte auto. vriendelijke Verkoper: helder en duidelijk verhaal. Ook nu weer tips en goede service. We blijven hier graag komen.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Prima service en geven veel duidelijkheid over de mogelijkheden binnen het bedrijf. Geen verkoopverhaaltjes die niet nagekomen kunnen worden. Auto Wientjes is zeker een bezoek waard als u op het punt staat een andere auto aan te schaffen.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Twello

Al jaren klant bij dit bedrijf, goede service! Kijken verder dan de meeste andere autobedrijven, erg tevreden

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Beemte-Broekland

Prima !

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit beemte-broekland

Goede service en eerlijke gesprekken.Waar ik al jaren met een goed gevoel naar toe ga !!!!!!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Vandaag langs geweest voor het afvullen van mij airco systeem. (Opel Zafira) Prima ontvangst, krantje tijdens het wachten, tijdens de full airco service. Voor vervolg onderhoud zeker een aanrader voor een eerlijke prijs! Oh ja de airco is weer ijs en ijs koud!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Al jaren klant bij deze garage, altijd vriendelijk en goede technische kennis! Top

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Twello

Net voor de vakantie,nog even vakantiecheck laten uitvoeren aan de auto. En nog gratis ook, dat is pas service!!!!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Twello

Een dag voor onze vakantie werden we aangereden door een andere auto. Gelukkig heeft Auto Wientjes ervoor gezorgd dat onze vakantie toch door kon gaan. Toen we terugkwamen stond de auto weer gerepareerd op ons te wachten. Prima service bij auto Wientjes, ook bij schade!

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Ik kan Auto Wientjes B.V. ten harte aanbevelen...ook voor je camper! Mijn Hymer camper had een probleem met de airco, en men heeft dit keurig en betaalbaar en vriendelijk voor mij opgelost. Net terug van 5000 KM vakantie in het zuiden met een ijskoude airco. Grt. Aaldrik

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Ik heb 3 weken geleden een auto gekocht bij auto Wientjes B.V. Het ging om een Volvo V70 T4 van 2011. Ik werd zeer gastvrij ontvangen en had het gevoel dat zij begrepen waar het bij mij omging. Niet alleen klantvriendelijk maar ook deskundig in zijn adviezen was de verkoper Harjo Veld. Ik had het gevoeld dat het goed zat en vertrouwd was. Na een proefrit en nog eens checken was de koop snel rond. Een heerlijke auto in ons bezit met een vertrouwd gevoel over garantie en services. Dit autobedrijf is een echte aanrader.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Het bedrijf heeft een snelle service tegen redelijke prijs. Hier wordt je nog niet als een nummer behandeld.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit 's-Hertogenbosch

Begin april 2014 heb ik een een Audi A4 gekocht bij dit bedrijf. Vanaf het eerste moment had ik maken met zeer vriendelijke en bekwame medewerkers en een prima service. Het bedrijf zelf ziet er erg professioneel uit en straalt kwaliteit uit.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Goed, vriendelijk en zeer behulpzaam Bij aanschaf auto was er direct een storing. Gemeld en auto is meteen opgehaald, vervangende auto klaargezet en storing snel en vakkundig verholpen. Goede persoonlijke service.

  • Deskundigheid 1.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 1.0
  • Nazorg / service 1.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Niet betrouwbaar. Voor de APK van mijn Skoda bij Wientjes geweest. Kreeg een waslijst aan mankementen. Gevraagd wat noodzakelijk was voor de APK en wat dit zou kosten. De gevraagde specificatie gaf weinig duidelijkheid. €720 zou het moeten kosten. Aangezien ik het niet vertrouwde besloten de auto op te halen. Toen ik dat zei konden ze de auto APK klaar maken voor €260. Te weten dat ik meerdere malen expliciet heb gevraagd om de kosten voor de APK en het grote verschil tussen de eerste prijs (€720) en de tweede prijs (260) vind ik het een onbetrouwbare garage.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Barendrecht

ik ben Natasja ik woon in Barendrecht had dit bedrijf via internet gezien voor leuk autootje contact gezocht en werd gelijk gebeld door Harjo heel netjes gesproken en was gelijk de volgende dag er toe gereden ben keurig netjes ontvangen en geholpen, ik was verkocht en voor de auto maar ook voor de nette service heb dat nog nooit mee gemaakt, ik ben helemaal blij met me nieuwe auto het was het end rijden zeker waard en onthou jullie voor in de toekomst zeker weten en beveel jullie zeker hier in de omgeving aan toppie bedankt normaals voor de nette service groetjes Natasja

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit apeldoorn

Goede ervaringen met dit autobedrijf. Er wordt goed advies gegeven na aanleiding van de wintercheck die ik had laten doen. Er wordt een eerlijk advies gegeven over de staat van de auto, en wat de werkelijke kosten zijn.en ik wist vooraf ongeveer wel wat er gemaakt moest worden. Mijn ford escort is al 16 jaar oud, maar is het zeker nog waard om op de weg te houden i.v.m de uitstekende conditie waarin de auto nog verkeerd.nog bedankt voor de warme thee die ik nodig had na de koude regenbui. Dus autowientjes verduent een pluim voor alles.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit apeldoorn

Wij hebben er in de zomer van 2013 een auto gekocht. We zijn goed voorgelicht en zijn erg blij met onze aankoop. Zelf zijn wij niet handig met auto\'s dus hebben we al een aantal keer een beroep op de verkopers / monteurs gedaan voor kleine zaken, zoals instellen van de autotelefoon, plaatsen van winterbanden, vervangen van het achterlicht. Iedere keer konden we snel en vaak dezelfde dag al geholpen worden zonder dat we er enig omkijken naar hadden en dit was altijd service van de zaak! Deze manier van omgaan met je klanten vinden wij top!

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Elburg

What you see is what you get. No nonsense, geen snelle pakken maar aanpakken

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 7.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Balkbrug

Vriendelijk, duidelijk, komen gemaakte afspraken na. Vindt het jammer dat je na het betalen van € 13.500 euro voor een gebruikte auto nog € 40,00 euro moet bijbetalen voor het omzetten van een carkit.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Geweldig dat ik er gelijk terecht kon om mijn band te repareren

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Elspeet

Eerlijk en deskundig. Plezierig in de omgang. Top verkoper.Klant is koning.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit hilversum

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Twello

Het voelt als familie, er wordt actief meegedacht met de klant, men is voorkomend en men is oplossing gericht bezig.

  • Deskundigheid 9.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit apeldoorn

Erg servicegericht en snel handelend. Je krijgt van te voren een reële inschatting van de te verwachtte onkosten. De werkplaats is erg klantgericht en denken goed mee in oplossingen of alternatieven. Maken erg goed tijd voor de klant vrij! Daarbij niet onbelangrijk plm. 40% goedkoper dan de vw/audi dealer! Ik geef nooit een 10 maar Wientjes verdient het!

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit wijk bij duurstede

Helemaal TOP ondanks dat ik hier een tweedehands auto gekocht heb En nu voor de tweede keer terug ben gekomen met een aantal punten wat ons niet bevielen is dit onder garantie verholpen heb voor de periode dat de auto weg was een leenauto gekregen en onze auto weer gerepareert terug gekregen zonder enige kosten

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0
  • Woonplaats uit Den Haag

Bij het zoeken van een nieuwe auto bij Autobedrijf Wientjes uitgekomen. Prettige ervaring geweest, ze hebben me niet voor niets langs laten komen en een heel behoorlijk inruilbod gedaan. Uiteindelijk waren we er snel uit. Alles verder netjes afgehandeld.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Apeldoorn

Goede eerlijke service voor een goede prijs. Dit in tegenstelling tot de dealer waar ik eerder altijd kwam. Je hoeft ook niet weken te wachten voor een spraak. Erg tevreden mee.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Amsterdam

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Er is veel aandacht en tijd aan de klachten van mijn auto besteed. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 8.0
  • Woonplaats uit Den Bosch

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 10.0
  • Nazorg / service 10.0
  • Woonplaats uit Loenen

Mijn Renault Scenic automaat schakelde in het stadsverkeer met harde klappen naar een lagere versnelling wanneer rond 50 km wat gas werd gegeven. Op advies van Auto Wientjes de automatische versnellingsbak laten spoelen. Met deze techniek wordt de gehele versnellingsbak en de hydraulische koppeling gespoeld met toevoeging van een spoelvloeistof en daarna voorzien van nieuwe olie Een flinke klus van €350, maar zeker het geld waard want de bak schakelt weer perfect.

  • Deskundigheid 10.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 9.0
  • Nazorg / service 10.0

Nette afhandeling,Helaas kort na de aflevering storing met de auto Dit is netjes onder garantie verholpen zonder enig gezeur Kreeg ook een leenauto mee,oftewel zeer tevreden.

  • Deskundigheid 8.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 8.0
  • Nazorg / service 9.0

afgelopen week een 2e hands auto gekocht bij wientjes, prettige mensen om zaken mee te doen en de service was super! Auto was mooi schoon bij de aflevering en technisch helemaal in orde gemaakt!

  • Deskundigheid 6.0
  • Prijs-kwaliteitsverhouding 1.0
  • Nazorg / service 1.0

Slechte ervaringen! Hoewel ze verder keken dan alleen mijn vraag (op zich positief) heb ik het gevoel dat ze goed hebben gezocht wat ze allemaal op mijn kosten konden maken. De prijsopgaaf was niet goed: de eindfactuur bleek ruim 200,- hoger! Daarnaast hebben ze geknoeid in mijn auto (met vlekken op mijn schoenen tot gevolg) en hoewel ik zelf zei dat het wrs. tijd was voor de APK, hebben ze niet even de moeite genomen om in het systeem te kijken of het ook echt zo was en hup, daar zat ik met een APK die 2,5 maand te vroeg was uitgevoerd. Kortom, voor zo\'n hoog bedrag, verwacht ik niet zoveel slordigheden! Ik ga voortaan weer lekker naar een andere garage!!!

Toon alle beoordelingen

Over Klantenvertellen

Klantenvertellen BV is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Wij zijn er trots op dat wij in onze markt een van de snelst groeiende bedrijven zijn. Grote- en kleine bedrijven én toonaangevende brancheorganisaties hebben voor Klantenvertellen gekozen veelal door onze specifieke ervaring in reviewmarketing en voor ons hoogwaardige klantbeoordelingssyteem.

Neem contact met ons op


AutoTrack gebruikt je persoonsgegevens om je aanvraag te kunnen verwerken. Meer informatie vind je in ons privacy statement.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Bel de aanbieder