Autobedrijf Wijnne Dieren


Bedrijfsfotos

Autobedrijf Wijnne Dieren

Over ons

In 1979 kopen Gerrit-Jan Wijnne en Ria van Loo het loonbedrijf van zijn ouders, Gerrit en Annigje Wijnne te Doornspijk. Uit interesse voor techniek maar ook uit noodzaak om iets extra bij te verdienen repareert Gerrit-Jan in de avonduren auto's. Dit wordt steeds bekender en lucratiever zodat hij 3 jaar later besluit om zich hier volledig op toe te leggen. Het loonbedrijf wordt verkocht en Autobedrijf Wijnne is een feit. In de decennia daarna groeit het autobedrijf uit tot een echt full-service bedrijf met een vaste en trouwe klantenkring tot in de wijde omgeving. De voorraad auto's neemt toe, meer en meer medewerkers worden aangenomen en de oude schuren maken plaats voor een nieuw en modern bedrijfspand, met een APK straat en een up-to-date schadeherstel afdeling. In de jaren daarna zeggen hun kinderen Gerrit, Hennie en Anneke - inmiddels volwassen, afgestudeerd en werkzaam in heel andere branches - stuk voor stuk hun baan in loondienst op en stappen in het familiebedrijf. In juni 2008 opent het bedrijf een 2de vestiging in Nijmegen. Onze filosofie Wij zijn een echt familiebedrijf en dat willen we uitstralen. Wij zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak. Daarom wordt u bij ons hartelijk ontvangen en hebben wij een open en eerlijke cultuur. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen zowel in onze werkplaatsen, schadeafdeling als in de verkoop. Uiteraard, zonder concessies te doen aan service en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van jonge gebruikte auto's met lage kilometerstanden. Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld doordat wij door dealerbedrijven in heel Nederland worden gebeld, om de voor hun merkvreemde inruil auto's te taxeren en aan te kopen. Wij streven ernaar om een voorraad mix te hebben in alle prijscategorieën en segmenten auto's. Onze voordelen We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. 

Wij hebben een bestaansrecht van ruim 35 jaar en kennen daarmee de 'autobranche' door en door. Wij weten met wie we zaken doen en kopen enkel auto's bij collega bedrijven die ons vertrouwen door de jaren heen verdiend hebben. Wij hebben slagkracht en kunnen groot inkopen, wat zich laat vertalen in scherpe verkoopprijzen naar onze klanten toe. 
 Wij streven ernaar om een ruim assortiment occassions in ons voorraad te hebben in alle prijsklassen en in alle merken. Wij zijn daarmee met recht 'merk onafhankelijk' te noemen en hebben geen belangen van een importeur te verdedigen. Wij bezitten eigen werkplaatsen en een eigen Focwa schadeherstel afdeling waar wij alle merken in onderhoud en reparatie hebben. Alle kennis en kunde hebben wij in huis met als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft.

Neem contact met ons op


AutoTrack gebruikt je persoonsgegevens om je aanvraag te kunnen verwerken. Meer informatie vind je in ons privacy statement.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

CheckCheck AutoTrack

  • Soort aanbieder: Onafhankelijk BOVAG autobedrijf
  • Abonnee sinds: mei 2017
  • Aangesloten bij: BOVAG
Bel de aanbieder