







Citroën Xantia 1.8i SX
1995130.000 km
De Citroën Xantia verscheen in 1993 en volgt de populaire Citroën BX op. Tot 2001 werden de vijfdeurshatchback Berline en de vijfdeursstationwagon Break geproduceerd. Een Citroën Xantia staat bekend om de comfortabele wegligging dankzij een hydropneumatisch veersysteem.
Met een tweedehands Citroën Xantia heb je de keuze uit diverse uitvoeringen: het instapmodel met een 1.6-litermotor, de snellere versie met een 3.0-litermotor (V6) of een 1.9-literdieselmotor.
Andere bezoekers die de Citroën Xantia hebben bekeken, zijn ook geïnteresseerd in onderstaande auto's. Check in hoeverre deze auto's matchen met jouw voorkeuren
De prijs die je voor een Citroën Xantia occasion betaalt is afhankelijk van de kilometerstand, het bouwjaar en de staat van de auto. Op wat duurdere modellen na, ligt de gemiddelde prijs voor een Citroën Xantia op dit moment rond de €2833,-. Uiteraard kan het zo zijn dat er modellen op de markt verkrijgbaar zijn die qua prijs hierboven liggen. Dit zijn de duurdere varianten die vaak een beperkt aantal kilometer op de teller hebben staan.
De Citroën Xantia is op AutoTrack, onder andere, verkrijgbaar in de kleuren: blauw, grijs, groen of rood. Wanneer je een Citroën Xantia occasion koopt, is het goed om te weten of het een importauto is of dat hij oorspronkelijk uit Nederland komt. Een import auto is een auto die als occasion geïmporteerd is vanuit het buitenland. Het gaat dus niet om auto's die nieuw zijn. Naast de 4 modellen die afkomstig zijn uit Nederland, hebben wij op dit moment 2 geïmporteerde auto's in ons assortiment. Kortom; een Citroën Xantia is er in alle soorten en maten.
Ook het verbruik van een auto is voor veel mensen een reden om een auto wel of niet te kopen. Brandstof kost niet alleen veel geld, maar ook het willen bijdragen aan een gezond milieu speelt een steeds belangrijkere rol. Voor de brandstofsoort kun je kiezen uit benzine. Hoe milieuvriendelijk een auto is wordt aangegeven met het energielabel. Dit wordt aangeduid met labels die variëren van A t/m G. Elektrische auto's hebben standaard energielabel A. Dit zegt echter niets over het stroomverbruik, maar alleen over de CO2-uitstoot. Over het algemeen heeft de Citroën Xantia energielabel undefined. Hoe lager dit label, des te minder zuinig de auto is.