149 resultaten
149 resultaten
Relevantie

Maserati

Maserati: gewilde occasions

Het Italiaanse merk Maserati werd in 1914 opgericht door zes zonen uit de Maserati-familie. Zij produceerden in eerste instantie de Tipo 26, een raceauto. Na vele omwegen (de fabriek belandde in handen van andere merken) kwam Maserati in handen van Alfa Romeo, lid van de Fiatgroep. De Ghibli II en de GranCabrio, gebaseerd op de oude GranTurismo, zijn zeer populaire Maserati's gebouwd in de afgelopen tien jaar. Dit zijn dan ook zeer gewilde Maserati-occasions.

Populaire tweedehands Maserati-modellen

Het jaar 2012 was een belangrijk jaar voor autoproducent Maserati. Zowel de Quattroporte als de veel verkochte vierdeurs Ghibli werden op de markt gebracht. Beide auto's staan bekend om een soepele bediening, het halen van hoge snelheden en een geruisloze en stabiele wegligging. De Maserati staat voor stijl en rijgemak. Degenen die een tweedehands Maserati willen kopen, treffen vaak occasions aan die zeer goed onderhouden zijn door de vorige liefhebber. Het is een merk waarvan de auto's gekoesterd moeten worden.

Maserati gaat elektrisch de toekomst in

Tegenwoordig is Maserati, vanwege de vraag van overheden en het publiek, bezig met de ontwikkeling van elektrische modellen. Volgens het bestuur van het automerk gaat men slechts over tot het daadwerkelijk vervaardigen van elektrische auto's mits het de kwaliteit en prestaties van de Maserati absoluut niet minder maakt.