Voor de duistere zielen.

Naast alle nieuwigheden die BMW meebrengt naar het Autosalon van Genève zou je bijna vergeten dat ze af en toe ook nog speciale edities ter wereld brengen. Gelukkig zitten er bij BMW genoeg mensen die de memo wél hebben gekregen, getuige deze BMW M2 Edition Black Shadow.

De auto is niet zozeer een vooruitgang, vooral een speciaaltje om een feestelijke gebeurtenis te vieren. De M2 Black Shadow is namelijk in het leven geroepen om de indrukwekkende verkopen van vorig jaar te vieren. BMW verkocht in 2017 maar liefst 12.000 keer de M2, waarmee het de best verkopende auto uit de M-lijn is.

bmw-m2-black-shadow-achter.jpg

De BMW M2 Black Shadow krijgt geen motorische upgrades, die blijven nog even bewaard voor de langverwachte M2 CS die we hopelijk nog dit jaar mogen verwelkomen. In plaats daarvan wordt de wagen verrijkt met een grote schare aan zwarte onderdelen, evenals het voor de Black Shadow exclusieve kleurtje Sapphire Black metallic. De diffuser en spiegels krijgen een carbon look, terwijl de nieren en zijpaneeltjes in zwarte lak gloss worden gekleurd. De uitlaten zijn, net als de rest van de auto, zwart. Tot slot krijgt deze M2 geheel eigen 19" velgen.

De auto is vanaf april te bestellen.

bmw-m2-black-shadow-spiegels.jpg