Zin in!

Oorspronkelijk waren het weggedoken fotografen die stiekem platen schoten van nieuw aan te kondigen modellen. Tegenwoordig merken we echter dat autofabrikanten steeds vaker het brood voor de neus van de fotograaf weggrijpen, door zelf spyshots te presenteren, samen met een aantal details over het toekomstige model.

bmw-3-serie-achter.jpg

BMW houdt zich tegenwoordig ook bezig met dergelijke praktijken. Vanochtend verstuurden de Beieren een reeks foto’s van de volgende 3-serie. Hoewel er dankzij de gecamoufleerde huid weinig te zien is van de harde lijnen van de auto, krijgen we in ieder geval een beeld bij de aankomende Dreier.

bmw-3-serie-voorkant.jpg

Afgezien van de aangepaste vormen van de volgende 3-serie, durft BMW ons nu alvast te vertellen dat de auto vooral op technisch gebied stevig wordt veranderd. Met name de ophanging, de schokdempers en de remmen kunnen rekenen op versterking. Daarnaast moet de auto om en nabij de 55 kg lichter worden dan zijn voorganger. Tegerlijkertijd is de carrosserie sterker. Als laatste pocht BMW met het feit dat de viercilinder die in de nieuwe 3-serie geplaatst zal worden, de krachtigste ooit wordt.