Nieuws

Geen verrassing, maar dat maakt de auto niet minder smakelijk.

Autotrack staat vol met verschillende occasions; van lachwekkend goedkoop tot buitensporig duur, je vindt ze hier allemaal. Dit hebben we tot op zekere hoogte al aangetoond met de Audi’s die we hier, op de blog, hebben besproken. Toegegeven, beide auto’s waren niet bepaald goedkoop, maar de A8 van Louis van Gaal en de bijzondere Mocha Latte RS6 waren goede voorbeelden van de diversiteit.

Ditmaal zoeken we het iets oppervlakkiger, door simpelweg de duurste Audi op de website er bij de haren bij te slepen. De duurste gebruikte Audi, welteverstaan. Wie enige kennis heeft van het merk, zal zich er niet over verbazen dat we uitkwamen op een Audi R8. De prijs? 234.900 euro’s.

audi-r8-coupe-v10-occasion-achter.jpg

De leeftijd van de wagen is evenmin schokkend. De Ibiswitte R8 V10 werd vorig jaar op kenteken gezet en heeft in de tussentijd precies 1.000 km gereden. De wagen is rijkelijk uitgerust, met o.a. keramische remmen, fijn nappa leer en een alcantara hemel. Achterin vinden we, zoals gezegd de 5,2-liter V10. De krachtbron achter de stoelen is op zijn best goed voor 612 pk en 560 Nm koppel. Wie hem flink op zijn staart trapt, schiet in 3,2 seconden naar de 100 km/u en ontdekt een topsnelheid van 330 km/u. Geen kattenpis, dus.

Klik HIER om de advertentie te bekijken.

audi-r8-coupe-v10-occasion-binnen.jpg