Vooral de lampen krijgen het voor de kiezen.

Technisch gezien moeten we nog enkele dagen wachten op de officiële onthulling van de vernieuwde Jeep Renegade, maar nu al krijgen we de auto in zijn volledigheid te zien. Op de autoshow van Turijn heeft Jeep de doeken van haar kleinste SUV getrokken.

jeep-renegade-2018-voor.jpg

Het is allerminst een verrassing dat Jeep de facelift van de Renegade tot een minimum beperkt. De Amerikanen hebben slechts een aantal kleine wijzigingen aangebracht, zodat de ‘B-SUV’ er weer tegenaan kan totdat de auto binnen nu en enkele jaren volledig herzien wordt. De vernieuwde Renegade heeft o.a. nieuwe mistlampen, knipperlichten en bumpers. Althans, voornamelijk de grille lijkt iets te zijn veranderd. De lampen aan de achterzijde zijn eveneens aangepast.

jeep-renegade-2018-achter.jpg

Omdat Jeep de wagen nog niet officieel heeft onthuld, hebben we nog geen enorme fotoreeks van de auto tot onze beschikking. Hierom moeten we het nog even zonder interieurshots doen. Daarbij weten we ook nog weinig over de motoren die Jeep in de Renegade kwijt wil. Vooralsnog lijkt het erop dat de Amerikanen er een reeks drie- en viercilinder in zullen leggen.