De eigenaar hoeft er niet meer over te dromen.

De Tesla Model S gaat alweer vijf jaar mee, maar in die tijd heeft de wagen nog geen uiterlijke aanpassingen te verduren gekregen. Goed, de voorkant is iets veranderd, maar tot op heden is de wagen altijd een sedan gebleven. Sommigen zijn het niet helemaal eens met het besluit om de auto hetzelfde te laten, dus nemen ze het heft in eigen handen. In Nederland zit een groep mensen die er precies zo over dachten.

remetzcar_tesla_model-s_shooting-brake-zij.jpg

De Tesla Model S Shooting Brake is tot leven gekomen dankzij Floris de Raadt, die het in Lisse gevestigde RemetzCar inschakelde om zijn Model S om te bouwen. Het bedrijf had al ervaring met het ombouwen van Tesla’s, daar het eerder een Model S veranderde in een lijkwagen. Met de hulp van ontwerper Niels van Roij werd de uiteindelijke versie van de Shooting Brake opgedroomd.

remetzcar_tesla_model-s_shooting-brake-binnen.jpg

Gisteren is de wagen officieel onthuld. De Shooting Brake is uiteraard te herkennen aan zijn afwijkende, doorgetrokken achterzijde. Daarbij helpen chromen accenten de lijnen van de wagen te accentueren. De voorkant is eveneens aangepast.