Een redelijke prijs voor een degelijke auto.

De nieuwe Toyota Aygo, die op het Autosalon van Genève officieel werd onthuld, heeft na ruim anderhalve maand een prijskaartje gekregen. Het kleintje uit het land van de rijzende zon staat vanaf 11.695 euro voor de deur. Dit is echter pas het begin van het aantal mogelijkheden dat Toyota’s klandizie voorgeschoteld krijgt.

Wanneer je 11.695 euro afrekent bij de dealer, krijg je de 1.0 VVT-i X voor de deur. Echter is er aanvankelijk een speciaal model, de X-First, in Nederland beschikbaar, waarop klanten 1.395 euro voordeel krijgen. Dit wil niet zeggen dat het een goedkoper model is. Integendeel, de X-First is rijkelijk uitgerust met geluids- en multimediasytemen, evenals 15" velgen, en gaat voor 14.945 euro van de hand. Daartussen vinden we het uitrustingmodel X-Fun, die voor 13.145 euro verkrijgbaar is.

Toyota-Aygo-2018-voor.jpg

Wie liever voor een Private Lease-constructie gaat, herkent in de Aygo een prima doelwit. De Aygo is namelijk vanaf 199 euro per maand leverbaar. Houd je het een jaar vol, dan kun je het contract voor 10 euro extra maandelijks opzegbaar maken. De nieuwe Aygo staat vanaf 15 juni bij de dealers.