Met écht zilver!

Wie overweegt een Rolls-Royce aan te schaffen, kan de auto precies uitrusten zoals hij/zij dat zelf wil. Dit betekent echter niet dat de Britse luxe autofabrikant zelf geen speciale modellen meer maakt. Dit bewijst Rolls-Royce deze week met de Silver Ghost, op basis van de Phantom.

rolls-royce-silver-ghost-soe.jpg

De Silver Ghost is een gelimiteerd model. Rolls-Royce maakt in totaal slechts 35 exemplaren van de auto. De Silver Ghost is een terugblik op het model dat het groot heeft gemaakt. Als herdenking aan die klassieker voorziet Rolls-Royce de Silver Ghost van een volledig zilveren Spirit of Ecstasy, evenals een plaat met daarop het kenteken van de allereerste, originele Silver Ghost.

rolls-royce-silver-ghost-klok.jpg

Productmanager Matthew Butt had het volgende over de auto te zeggen: “Careful consideration has been paid to the Collection’s defining features. References extoling the past are skilfully hand-crafted into Ghost’s interior and exterior, creating a contemporary homage which speaks as much of today’s great brand as the original Silver Ghost does of its day. This is a truly remarkable Collection.

Het is nog niet bekend hoeveel de auto precies moet kosten.