Nieuws

Maar we moeten nog even geduld hebben totdat het echte werk wordt onthuld.

Voordat Hyundai de nieuwe Sante Fe tentoon zal stellen op het Autosalon van Genève, krijgen we alvast een paar foto’s om de honger in toom te houden. Te zien is dat Hyundai’s grootste personenauto de nieuwe designtaal grotendeels overneemt en daardoor weer een stuk frisser voor de dag komt.

De Santa Fe is inmiddels begonnen aan de vierde generatie en viert dit met een nieuw aanzicht. De grotere Cascade grille en smallere koplampen geven de nieuwe Sante Fe een kwaadaardige blik. Met zijn nieuwe vooraanzicht stelt hij zich daarnaast ook nog eens imposanter op. De auto is echt aanwezig. Of de achterkant eenzelfde indruk zal maken is nog even afwachten.

2018-Hyundai-Santa-Fe-Interior.jpg

De eerste en enige foto van het interieur laat zien dat Hyundai mikt op elegantie. Hoewel het interieur nog tamelijk druk overkomt, is de binnenzijde naar eigen zeggen ruimer dan voorheen. Daarbij hebben ze de nadruk ook gelegd op het verbeteren van het zicht. De Sante Fe is voorzien van allerlei hoogstaande veiligheidsvoorzieningen, zoals Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, die helpt bij het achteruitrijden.