Ferrari heeft 48 officiële Ferrari-dealerbedrijven in 20 landen benoemd tot ‘Ferrari Classiche Authorised Workshop’.

De geselecteerde dealers mogen Ferrari’s van 20 jaar of ouder onderhouden of opknappen. Onderdelen zijn direct uit Maranello afkomstig en de geselecteerde dealers staan in nauw contact met de Italianen. Met dit Ferrari Classiche Officina (Italiaans voor werkplaats) predicaat staat ook het Hilversumse Kroymans garant voor correct onderhoud van en reparaties aan oudere Ferrari’s.

Kroymans is in Nederland de enige aangewezen dealer, net zoals in onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Hongarije. Landen als Polen, Tsjechië, Zweden, Finland, Denemarken en Noorwegen hebben voorlopig helemaal geen Ferrari Classiche Authorised Workshop.

In lijn met de Officina-criteria heeft Kroymans Hilversum een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor uitsluitend Classiche-werkzaamheden. Bovendien beschikt men in Hilversum over een dedicated en specifiek opgeleide Ferrari Classiche Service Technician die zich exclusief bezighoudt met het servicen, repareren en certificeren van Ferrari-youngtimers en -klassiekers.