Lichtelijk gebruikt door een musicus, wat wil je nog meer?

Je kunt je blijven verbazen over de hoeveelheid DJ’s die wij als klein land produceren. Ieder van hen mag dan misschien geen beroemdheid zijn, zoals een Tiësto of Armin van Buuren dat is/was, feit blijft wel dat de muzikanten emmers vol met geld binnenhengelen. Dat moet natuurlijk ergens naartoe. De keuze valt regelmatig op een dikke auto, getuige de aan- en verkoop van deze McLaren 540C van DJ La Fuente.

Zijn 540C is overigens niet zomaar een 540C. Nee, de bolide is uitgevoerd als GT4 Clubsport. Oftewel, een circuit-georiënteerde 540C met veel meer vermogen. Als we de advertentie mogen geloven zit er maar liefst 707 pk in het compacte sportwagentje. Angstwekkend veel, maar dat mag ook wel. In combinatie met wat flitsende strepen is het een fraaie racer, als we het zo mogen noemen. De DJ heeft er 18.390 kilometers mee gereden.

McLaren-540C-GT4-lafuente-achterkant.jpg

De McLaren 540C GT4 Clubsport staat momenteel bij VD Akker, die er 224.800 euro voor vragen. Dat is een klap duurder dan het origineel, maar dan heb je wel meer vermogen en een goed verhaal voor bij de borrel.

McLaren-540C-GT4-lafuente-binnenkant.jpg