Nieuws

Met de juiste opties kan elke BMW er schitterend uitzien.

De M Performance afdeling van BMW voorziet vrijwel het gehele gamma van de Beieren al jaren van allerlei fraaie opsmuk. Het is de perfecte manier voor de minder welgestelden om zichzelf toch een beetje het gevoel te geven dat ze in een BMW M-auto rijden, zonder dat de portemonnee op meedogenloze wijze getrokken hoeft te worden voor het echte spul.

De meest recente episode waarin de M Performance goodies opduiken, vinden we ze terug op een volledig nieuwe BMW, de X2, evenals het tweetal (X3 en X4) dat recentelijk nog vernieuwd werd. De wagens krijgen geen extra vermogen, daar het alleen om uiterlijke aanpassingen gaat, evenals veranderingen aan het interieur.

x2-x3-x4-m-performance-stuur.jpg

Zo geeft BMW haar klanten de optie om verschillende stickers, een andere grille of spiegels van koolstofvezel te laten monteren. Daarnaast krijgt men de keuze uit M Performance vloermatten, een M Performance stuurwiel of een vanuit de deuren geprojecteerd M Performance logo. Tenslotte worden 19" velgen aan de opties van de X3 en X4 toegevoegd en kan de X2 zelfs kiezen uit 20" exemplaren.

x2-x3-x4-m-performance-grille.jpg