Voor in het onwaarschijnlijke geval dat de auto nog niet genoeg nekken wist te draaien.

Nu de BMW M4 langzaam maar zeker richting zijn einde kruipt, daar hij binnen enkele maanden uit productie gaat, kunnen tuners flink aan de haal gaan met de restjes. Één van die tuners, Manhart, heeft de heetste 4-serie in het verleden al eens aangepakt, maar gebruikt deze kans om de wagen nog net iets extremer te maken dan hij al was.

De Manhart M4H behield destijds de zescilinder in het vooronder, maar liet hem niet geheel onaangetast. Waar de BMW M4 normaliter 450 pk en 550 Nm koppel produceerde, voerde Manhart het blok op tot liefst 550 pk en 820 Nm koppel. De nieuwe M4H overtreft deze cijfers niet, maar dat was om eerlijk te zijn ook niet nodig. Wél heeft Manhart de wagen van de nodige technische aanpassingen voorzien. Zo krijgt de wagen een catless downpipe voor fraaier geluid, evenals betere vering van KW.

BMW-Manhart-MH4-2018-voor.jpg

De Manhart M4H is daarnaast te herkennen aan een flinke achterspoiler, Recaro kuipstoelen en een felrode rolkooi. De wagen is tevens voorzien van allerlei koolstofvezel onderdelen, zoals bijvoorbeeld de motorkap.

unnamed-file.jpg