Leuk voor de beeldvorming.

Nadat McLaren jarenlang bezig was met het teasen van zijn meest krankzinnige auto in tijden, werd de bolide kort geleden ook daadwerkelijk onthuld. Ondertussen zijn er enkele weken gepasseerd en hebben we alles rustig kunnen verteren, maar nu komt het merk weer op de proppen met slechts een aantal van de vele manieren waarop de auto samengesteld kan worden.

Eigenlijk is het een vrij mager iets dat McLaren heeft besloten een aantal mogelijke variaties van de auto aan de wereld te tonen. Alle 106 exemplaren die er in totaal gebouwd zullen worden, zijn namelijk allemaal al verkocht aan zeer welvarende kopers.

Het 5,2 meter lange gevaarte is een miljoenenbolide die enorme snelheden kan bereiken. McLaren heeft nog lang niet alle specificaties en prestatiecijfers uit de doeken gedaan, maar we weten bijvoorbeeld wel al dat de auto in minder dan 13 seconden naar de 300 km/u moet kunnen snellen. Daarnaast heeft de Speedtail een topsnelheid van ruim 400 km/u.

mclaren-speedtail-oranje-binnen mclaren-speedtail-rood-buiten mclaren-speedtail-rood-binnen mclaren-speedtail-zwart-buiten mclaren-speedtail-zwart-binnen