De auto ondergaat momenteel uitzonderlijk veel testwerk.

De onthulling van de nieuwste generatie van de 911 komt akelig dichtbij, dus begint het bij Porsche aardig te kriebelen om het een en ander van de auto te laten zien. We hebben tot op heden al talloze spionagefoto’s en uitgelekte platen kunnen zien, maar nu krijgen we de auto van Porsche zelf te zien. Helemaal hetzelfde als het eindproduct is hij nog niet, maar het geeft ons in ieder geval een kijk op de toekomst.

Porsche wil natuurlijk nog geen concrete informatie over de auto geven. In plaats daarvan richt de autofabrikant zich op het enorme aantal testuren dat ze de achtste generatie van de 911 hebben laten uitvoeren.

porsche-911-mk8-test-combo

Een van de meest in het oog springende details over het testwerk krijgen we in de vorm van de uiteenlopende temperaturen waarin de 911 heeft gereden. In totaal zit er een verschil van 85 graden celcius tussen de laagste en hoogste temperatuur waarin de 911 heeft gereden. Porsche heeft de 911 getest bij -35, maar ook bij 50 graden plus. Dit om verschillende materialen aan de tand te voelen en te kijken welke het beste op de auto passen. Daarnaast heeft Porsche meer dan 3 miljoen kilometer met de auto afgelegd.

Aan het eind van deze maand onthult Porsche de nieuwe 911 in Los Angeles.

porsche-911-mk8-test-achter