Hij komt eraan.

Porsche is natuurlijk altijd druk met het ontwikkelen van nieuwe auto’s, en momenteel is het de Macan die hoog op de agenda staat. De kleine SUV van de Duitsers maakt zich op voor een facelift en Porsche is de auto grondig aan het testen, om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het moet, wanneer de auto eenmaal in productie moet gaan.

porsche-macan-camouflage-combo.jpg

De foto’s die Porsche van het testwerk heeft gemaakt, geven echter goed weer hoe de nieuwe Macan er precies uit moet gaan zien. Hoewel de auto’s nog voorzien zijn van de nodige beplakking en de nieuwe Macan bij deze nog niet officieel onthuld is, kunnen we stellen dat er weinig is veranderd. Althans, dat maken we op uit de foto’s. De auto lijkt in grote lijnen hetzelfde te blijven, dus op ingrijpende optische veranderingen hoeven we niet te rekenen.

porsche-macan-camouflage-voor.jpg

Hetzelfde geldt niet voor de motoren. Naar verwachting krijgen voornamelijk de topmodellen van de auto een krachtigere motor dan voorheen. De concurrentie biedt momenteel ruim meer vermogen aan, dus is het hoognodig dat Porsche aanhaakt.