De hippe T-Roc wordt zowaar nog hipper!

De vorig jaar onthulde Volkswagen T-Roc past goed thuis in de huidige strategie van de Duitsers. Volkswagen mikt een klein deel van haar auto’s tegenwoordig met grote inzet op een jonger publiek. De T-Roc is daarom van zichzelf al redelijk netjes aangekleed, maar met het R-Line pakket gaat de formatie uit Wolfsburg er stevig overheen.

Het pakket geeft de T-Roc een aantal nieuwe, sportievere kenmerken. De compacte SUV krijgt een andere voorbumper met zwarte luchtinlaten en een achterbumper met een minstens zo duistere diffuser. Het R-Line pakket voorziet de T-Roc van 18" velgen, maar 19" exemplaren zijn eventueel optioneel verkrijgbaar.

volkswagen-t-roc-voor.jpg

Binnenin de auto vinden we een leren stuur met constrasterende stiksels, een exclusieve stoelbekleding, andere pedalen en een zwarte hemel. Op het gebied van motoren is de T-Roc Sport R-Line verkrijgbaar met 150 pk sterke 1,5-liter TSI-motor, of met 190 pk sterke 2-liter TSI-motor.

Volkswagen vraagt 2.851 euro voor het R-Line pakket wanneer je geen DSG-automaat hebt. Heb je die wel, dan betaal je 2.945 euro.

volkswagen-t-roc-interieur.jpg