De nieuwe stijlvolle Mazda heeft eindelijk een prijskaartje.

Van alle D-segmenters die je tegenwoordig kunt aanschaffen, is de Mazda6 misschien wel de meest fraaie auto die je op je oprit kunt wensen. Hoewel zich dit tot op heden niet per se heeft vertaald in overtuigende verkoopcijfers, blijft Mazda de bolide ook in Nederland verkopen. Vandaag krijgt de strakgetrokken Mazda6 zijn prijskaartje.

Mazda6-rood-achter.jpg

De vernieuwde Mazda6 is verkrijgbaar vanaf 36.990 euro. In dit geval rijd je de goedkoopste benzine-uitvoering, de SKYACTIV-G met 145 pk. De auto krijgt standaard navigatie, stuurverwarming, LED-verlichting, maar heeft geen handgeschakelde versnellingsbak. Betaal je 1.000 euro extra, dan krijg je de SKYACTIV-G met 165 pk. Dit model wordt op zijn beurt wordt weer overtroffen door de SKYACTIV-G met 194 pk. Deze auto heeft nog geen prijs.

Op diesel rijden met de Mazda6 behoort ook tot de opties. Men kan kiezen uit de SKYACTIV-D met 150 pk of de SKYACTIV-D met 184 pk. Het instapmodel hiervan kost 43.490 euro, terwijl laatstgenoemde eveneens nog op zijn prijs wacht.

Mazda6-rood-binnne.jpg