Officieel, maar nog niet helemaal.

Nu we weten dat ook BMW niet vies is van het zelf tonen van camouflagefoto’s van haar aankomende auto’s, verbaast het ons niet dat de Duitsers wederom gebruik maken van deze techniek. Nadat we recentelijk de nieuwe 8-serie Cabrio te zien kregen middels een aantal spionagefoto’s, is het nu de beurt aan de nieuwe X3 en X4 in M-trim.

bmw-x3m-combo.jpg

In tegenstelling tot de vorige modellen die BMW op deze manier heeft laten zien, is er bij de gecamoufleerde X3 en X4 M minder te vertellen over de verschillende configuraties. De twee auto’s waarnaar we kijken zijn tegelijkertijd ook de enige versies van de auto’s die BMW zal onthullen.

bmw-x4m-combo.jpg

Het is nog niet bekend wat er precies onder de motorkap van beide auto’s terecht gaat komen, maar wij rekenen stiekem op de 3-liter zescilinder die BMW al vaker heeft gebruikt. Op uiterlijk gebied onderscheiden de auto’s zich duidelijk door hun vormen. Waar de krachtigste exemplaren er momenteel nog redelijk ingetogen uit zien, hebben zowel de X3 als de X4 M een breder, stoerder uiterlijk dan de auto’s waarop ze zijn gebaseerd.