Voor minder dan 50 mille tik je de auto op de kop.

Aan het begin van deze maand kwam Lexus met de prijzen van de nieuwe UX. Nu, net voor kerst, schijnt de Japanse autofabrikant licht op de rest van het modellengamma. Zodoende weten we hoeveel men voor praktisch ieder model betalen moet.

Prijzen van de Lexus UX250h beginnen bij een relatief nette 44.495 euro. Wie dit bedrag overmaakt naar de automaker krijgt daarvoor terug de meest kale versie van de UX250h. In dit geval is de auto echter alsnog voorzien van luxe opties als adaptieve cruise control, dubbele LED-koplampen en 17" lichtmetalen velgen.

lexus-ux250h

Met de uitbreiding van de prijslijst geeft Lexus potentiële kopers van zijn nieuwe crossover nog zes nieuwe optiepakketten om uit te kiezen. Uiteraard worden deze stapsgewijs alsmaar meer luxe. Boven het instapmodel vinden we de Business Line, die aan te schaffen is voor 46.995 euro. Daarboven weer vinden de Luxury Line voor 51.195 euro. De Executive Line kost 56.995 euro als er gekozen wordt voor voorwielaandrijving, voor vierwielaandrijving moet men nog eens tweeduizend euro extra betalen. Tenslotte zijn daar nog de F Sport, evenals de F Sport Premium-pakketten. De normale F Sport kost 52.395 euro en voor de Premium-uitvoeringen mag men exact evenveel betalen als voor de Executive Line.

Vanaf maart staat de auto bij de dealer.

lexus-ux250h-f-sport