We kunnen niet wachten.

Nog heel lang doen autofabrikanten er niet aan, maar inmiddels zweert BMW erbij: het eigenhandig delen van spionagefoto’s. Bij de spyshots van de BMW M8 geven de Duitsers tegelijkertijd een aantal dingen die we van de toekomstig krachtigste 8 Serie kunnen verwachten.

BMW spreekt al lange tijd over het feit dat er een M8 komt, maar met deze foto’s lijkt de onthulling van de auto relatief dichtbij te zijn. Uit de foto’s kunnen we opmaken dat de M8 inderdaad een brede machine wordt. Desodanks moet de auto minder wegen dan zijn zwakkere broeders. BMW weet eveneens te vertellen dat de bolide een perfecte gewichtsverdeling krijgt, evenals een BMW M-onderstel.

bmw-m8-voor

We kunnen eveneens uitkijken naar de krachtbron in de auto. Naar verluidt wil BMW een hoogtoerige twin-turbo V8 in de M8 plaatsen die meer dan 600 pk moet produceren en dat feit hebben de Duitsers nu bevestigd. Hoeveel pk de bolide precies krijgt is vooralsnog niet bekend. BMW deelt wel mede dat er tevens een M8 Cabrio en M8 Gran Coupé komen.