De prijzen liggen dicht bij elkaar.

Opel Vivaro Tourer De Opel Vivaro Tourer is gemaakt voor personenvervoer. Het busje heeft 360 graden draaibare en op rails verschuifbare stoelen op de tweede zitrij. Achterin zijn er USB-poorten, een 220 Volt stopcontact en LED-binnenverlichting. De Vivaro Tourer heeft glanzend zwarte deurhendels en 17-inch lichtmetalen wielen. Verder omvat de uitrusting lederen bekleding, Park Assist achter en twee zesvoudig instelbare stoelen voorin met armsteunen en verstelbare lendensteun.

Opel Vivaro Combi Innovation De nieuwe Combi Innovation is een minibus voor commercieel en particulier gebruik. Ook in deze versie is de bestuurdersstoel verstelbaar en voorzien van een lendensteun en een armsteun. Voorin is plek voor nog twee passagiers en onder de bank is ruimte om spullen op te bergen. De twee achterste zitrijen met elk drie zitplaatsen zijn in hun geheel uitneembaar. De derde zitrij is neerklapbaar voor extra bagageruimte. Er kunnen negen mensen mee in het busje.

De Vivaro Combi Innovation is leverbaar vanaf 49.385 euro en de Vivaro Tourer vanaf 52.565 euro. Beide busjes zijn per direct te bestellen.