Auto’s van BN’ers, altijd leuk.

Mocht je tegenwoordig naar een gemiddeld pop-radiostation luisteren, dan is de kans groot dat je de muziek van Lil’ Kleine wel eens voorbij hebt horen komen. Drank, drugs, vrouwen en simpelweg van het leven genieten door het geld rijkelijk te laten vloeien; het zijn slechts enkele onderwerpen die regelmatig in zijn muziek voorkomen.

In tegenstelling tot sommige artiesten heeft Jorik Scholten, zoals hij echt heet, voldoende geld om het leven waarover hij rijmt ook daadwerkelijk te leven. Een duidelijk voorbeeld hiervan zien we terug wanneer we kijken naar zijn wagenpark. Kleine heeft in zijn vrij jonge bestaan flink wat toffe auto’s verteerd. De Range Rover Sport, die we hier voor ons hebben, is er één van.

range-rover-lil-kleine-achter.jpg

De Range Rover Sport stamt uit het jaar 2016, één jaar nadat Kleine doorbrak met zijn muziek. De wagen heeft in een kleine twee jaar tijd 38.000 kilometer afgelegd. De wagen is, afgezien van de rode remklauwen en het crêmekleurige interieur, volledig in het zwart uitgevoerd. De Range Rover Sport beschikt over een 306 pk sterke 3-liter V6 diesel. De bolide staat momenteel bij Hoefnagels te koop voor 87.500 euro.

range-rover-lil-kleine-binnen.jpg