Dat vinden we zeker niet vervelend.

Enigszins duikt hij uit het niets op, deze vernieuwde Audi TT. Althans, Audi heeft de auto toevallig gisteren nog deels op de officiële sociale media pagina’s getoond, maar vrijwel tegelijkertijd lekten deze persfoto’s het internet op. Zodoende kunnen we stellen dat de aankondiging van de vernieuwde Audi TT om de hoek staat.

audi-tt-gelekt-2019-achter.jpg

De vernieuwde Audi TT die we in beeld krijgen is, ogenschijnlijk, de TTS, ofwel het model met een iets krachtigere motor en een spannender uiterlijk. Uit de facelift kunnen we opmaken dat het uiterlijk van de vernieuwde TT sowieso op de schop is gegaan, want de auto geniet een nieuwe voor- en achterzijde. Zo heeft de auto andere luchtinlaten en is de achterbumper voorzien van sleuven, die er voorheen nog niet waren.

audi-tt-gelekt-2019-binnen.jpg

Omdat we vooralsnog alleen met de TTS te maken hebben, is het lastig te zeggen of Audi de gehele TT-lijn heeft voorzien van dergelijke aanpassingen. Dat gezegd hebbende herkennen we momenteel een trend bij Audi, waarbij ze de modellen systematisch agressiever doen lijken.