Dat vinden wij zalig.

Volvo blijft bezig met het onthullen van fraaie modellen en uitvoeringen. Na de nieuwe S60 van vorige week, krijgen we ditmaal de nieuwe V60 met R-Design-pakket te zien. Het sportpakket geeft de auto een frisser gezicht voor een degelijke prijs.

De aanpassingen betreffen echter zeker niet alleen de buiten- en binnenzijde van de auto. Goed, er komen geen extra paarden in het vooronder terecht, wél krijgt de V60 een verbeterd en verlaagd onderstel. De Zweden maken de V60 met R-Design-pakket liefst 15 mm lager dan het reguliere productiemodel.

Volvo-V60-R-Design-2018-bumper.jpg

Aan de buiten- en binnenkant van de auto zagen we in het verleden Silk Metal accenten, tegenwoordig zijn deze accenten in de kleur glanzend zwart. De accenten komen o.a. in de raamlijsten, dakdragers en spiegels terecht. Ander bumperwerk, evenals 18" velgen zijn ook van de partij.

Het R-Design-pakket voor de Volvo V60 kost 4.000 euro bovenop de prijs van de benzinemodellen en 4.500 euro bovenop de prijs van de diesels. De goedkoopste V60 met R-Design kost zodoende 47.995 euro.

Volvo-V60-R-Design-2018-voor.jpg