Persbericht  - Nieuw partnership voor AutoTrack.nl en Autoblog.nl

Amsterdam, 14 december 2017 – AutoTrack.nl, dé portal voor nieuwe en tweedehands auto’s gaat vanaf vandaag samenwerken met Autoblog.nl.

Autoblog.nl, de bekende Nederlandse autonieuwssite, publiceert dagelijks het meest actuele autonieuws uit binnen- en buitenland. De samenwerking houdt in dat beide bedrijven elkaars content over nieuwe en tweedehands auto’s gaan delen, onder andere via de websites en de Huis-aan-Huis kranten van de Persgroep. Maar ook via bredere online kanalen zoals social media en blogs. De content zal zeer gevarieerd zijn. Zo worden onder andere de goed gelezen reviews van Autoblog.nl over nieuwe auto’s en occasions gedeeld op AutoTrack. Ook publiceren de beide platformen op korte termijn video’s en occasion-rijtesten.

Sander van Veen, Marketing Manager van AutoTrack, is verheugd het partnership met Autoblog.nl aan te kondigen. “We zijn er door deze samenwerking van verzekerd dat we, door het delen van elkaars artikelen en video’s, een grote meerwaarde kunnen bieden aan de autoverkopers op AutoTrack. En niet onbelangrijk: door de samenwerking met Autoblog.nl vergroten we het bereik van de auto-advertenties op ons platform.”

Wouter Karssen van Autoblog.nl is op zijn beurt ook te spreken over de samenwerking met AutoTrack: “Deze samenwerking zorgt ervoor dat de content die wij maken, door nog meer autoliefhebbers en autokopers gelezen en bekeken wordt. Daarnaast groeit ons bereik via AutoTrack.nl enorm met veel potentiële autokopers en -verkopers die op zoek zijn naar actuele informatie over alles wat gerelateerd is aan hun favoriete auto. “

P1420596-23-1024x683.jpg